Nogomet

Ivo Grbić pred transferom života, iz Lokomotive seli u madridski Atletico

Branimir Korać • srijeda, 12.08.2020.
Ivo Grbić pred transferom života, iz Lokomotive seli u madridski Atletico
Foto: Pixsell

Ivo Grbić nakon sjajne sezone u dresu Lokomotive, pobudio je interes velikih klubova, a čini se kako ga je ugrabio madridski Atletico...

U srijedu poslijepodne odjeknula je vijest o transferu Ive Grbića u madridski Atletico. 24 sata saznaju kako je posao već praktički zgotovljen i da bi Grbić uskoro trebao pridružiti se Janu Oblaku na klupi.

Grbić iza sebe ima sjajnu sezonu, bio je jedan od najzaslužnijih za drugo mjesto Lokosa i plasman u kvalifikacije Lige prvaka, a ne treba posebno napominjati koliko će nedostajati hrvatskom doprvaku. I ne samo Grbić već i Uzuni, Kastrati, Jakić....

U Atletico dolazi kao nasljednik Jana Oblaka. Sjajni Slovenac jedan je od najboljih vratara svijeta, ali Atletico u dobroj mjeri živi i od transfera i kada dođe kvalitetna ponuda za Oblaka, a sigurno će doči, Grbić bi trebao biti taj koji će ga zamijeniti.

Ostaje za vidjeti i kako će Lokomotiva reagirati te hoće li krenuti u potragu za novim vratarom. Budžet je ovim transferima napunjen, a sada je vrijeme da se Lokosi i pojačaju.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!