Nogomet

Atalantin direktor: 'Moramo biti sretni što smo odigrali ovakvu utakmicu protiv jedne od najboljih europskih momčadi'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 13.08.2020.
Atalantin direktor: 'Moramo biti sretni što smo odigrali ovakvu utakmicu protiv jedne od najboljih europskih momčadi'

Minute su dijelile Atalantu od polufinala Lige prvaka, ali nije izdržala, PSG je sretno stigao do preokreta i pobjede 2:1...

Atalanta iza sebe ima fantastičnu sezonu, iznad svih očekivanja i koliko god žali zbog ispadanja na ovaj način, može biti ponosna na svoje prezentacije.

"Ponosni smo na sve što su ovi dečki napravili ove sezone. Igrali smo nevjerojatno. Ovako izgubiti svakako budi žaljenje, ali moramo biti sretni što smo odigrali ovakvu utakmicu protiv jedne od najboljih europskih momčadi. Nevjerojatno smo ponosni na način na koji smo predstavljali naš grad i što smo razveselili navijače ovakvim debijem u Ligi prvaka", rekao je direktor Atalante Luca Percassi.

I sljedeće sezone Atalanta će igrati Ligu prvaka i to nakon što je upisla treće mjesto u Serie A u netom završenoj sezoni.

"Atalanta je drugu godinu zaredom u Ligi prvaka i to drugi put uopće. Ovo natjecanje nam je pomoglo da još malo narastemo, borili smo se s najboljima i ponosni smo što ćemo opet igrati ovo natjecanje. Radimo na tome da stadion u Bergamu možemo koristiti za Ligu prvaka, naporno ćemo raditi da budemo još bolji i veći, ali nikada nećemo zaboraviti otkud dolazimo. Sada nam je želja igrati Europu na našem stadionu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!