Nogomet

Bartomeu: 'Bit će promjena i odluka, o nekima smo razmišljali i prije'

Matej Kačan • subota, 15.08.2020.
Bartomeu: 'Bit će promjena i odluka, o nekima smo razmišljali i prije'

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je u izjavama nakon poraza od Bayerna najavio neke promjene u Barceloni, ali nije htio izravno još govoriti o tome što će točno te promjene biti...

Jako razočaran nakon poraza od Bayerna je bio i predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. Za njegova mandata je momčad doživjela veliki pad i dio odgovornosti je i na njemu, ali je on i dalje odgovoran za donošenje odluka i promjena koje su očito prijeko potrebne Barceloni.

"Teško je, jako je teško. Žao mi je zbog navijača, svih članova kluba jer nismo momčad i klub kakvi bi trebali biti. Loš je ovo rezultat, ali treba reći da je Bayern odradio jako dobar posao. Nismo u polufinalu, nismo dobro igrali i komplicirali smo, ovo je katastrofa", kazao je Bartomeu, a onda i nastavio o onome što svi očekuju:

"Sad je vrijeme za donijeti odluke, neke o kojima smo već i razmišljali. Moramo ih donijeti, ali danas nije dan za pričati o tome, danas je dan za osjećati se loše. Prije svega se moram ispričati članovima i navijačima jer ovo nije Barca u koju vjerujemo."

Svi očekuju smjenu trenera Setiena koja se neslužbeno već i dogodila, ali Bartomeu ipak nije htio izravno govoriti o promjenama i odlukama koje će zahvatiti klub narednih dana.

"Neću sad govoriti koje će to promjene biti jer smo o nekima razmišljali i prije ovoga što se dogodilo. One će se donijeti sljedeći tjedan. Pokušat ćemo dignuti glave i poslati poruku svim Culesima diljem svijeta koji se sad osjećaju jako loše. Moramo razgovarati o tim odlukama i moramo ih donijeti", kazao je predsjednik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!