Ostali sportovi

Cormierova ozljeda oka neće trebati operaciju

Matej Kačan • nedjelja, 16.08.2020.
Cormierova ozljeda oka neće trebati operaciju

Ozljeda oka koju je zadobio Daniel Cormier tijekom meča protiv Stipe Miočića ipak nije teže prirode te neće zahtijevati operaciju, a službena je dijagnoza potrgana rožnica...

Nakon što je Stipe Miočić svladao Daniela Cormiera u trećem dijelu spektakla u UFC teškoj kategoriji, društvene mreže su se zabavljale Stipinim ubodom u Cormierovo oko prilikom udarca u drugoj rundi.

Mnogi su zazivali karmu jer je DC isto to napravio Miočiću u posljednja dva meča, a nakon borbe se Cormier na konferenciji za medije da nakon toga nije ništa vidio te da je zbog toga nastavio borbu mnogo lošije i na koncu izgubio.

U ponovljenoj snimci se jasno vidio ubod, a i sudac mu se kasnije ispričao zbog toga što to nije vidio u borbi i sankcionirao. Kako prenosi ESPN, njihovom novinaru Arielu Helwaniju je sam Cormier otkrio dijagnozu na oku.

Cormieru je potrgana rožnica pa će morati mirovati, što neće biti problem jer je DC najavio mirovinu. Srećom po njega, ovakva vrsta ozljede ipak ne zahtijeva operaciju, ali će liječnici morati pomno motriti oporavak oka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!