Nogomet

Luis Castro: 'Inter i Šahtar se dobro poznaju'

Matej Kačan • nedjelja, 16.08.2020.
Luis Castro: 'Inter i Šahtar se dobro poznaju'
Foto: Pixsell

Nakon Seville i Manchester Uniteda će drugo polufinale Europske lige odigrati Inter i Šahtar, a trener Ukrajinaca Luis Castro je uvjeren da su oba stručna stožera jako dobro istražile sve o drugoj ekipi...

Na konferenciji za medije je drugi polufinalni par Europske lige najavio trener Ukrajinaca Luis Castro koji sa svojom ekipom neće previše odstupati od ustaljenog načina igre, a neke velike promjene ne očekuje ni od Antonija Contea na drugoj strani.

"Mirni smo, fokusirani i želimo dohvatiti finale. Conte ima kompleksan pristup igri i znamo da će biti teško, ali isto tako znamo da je i Inter svjestan da ima teškog protivnika. Mi znamo tko smo i samo trebamo pokazati svoj DNA na terenu. Uvjeren sam da ćemo biti u mogućnosti dati ono najbolje od sebe."

To znači da Šahtar neće previše odstupati od onog što je pokazivao ove sezone i ne bi trebalo biti previše iznenađenja u početnoj postavci trenera Castra.

"Sve momčadi danas pokušavaju sebe udaljiti od svog identiteta i iznenaditi suparnika, ali to je danas nemoguće. Čitavu sezonu radimo na jedan način, a to radi i Inter. Dobro smo se proučili i siguran sam da će utakmica biti atraktivna", kazao je Castro.

Posljednje pitanje je bilo upućeno u vezi one dozvoljene "špijunaže" i možebitne pomoći od strane Paula Fonsece. Bivši trener Šahtara je sad na klupi Rome pa bi mogao pomoći s pokojom informacijom više, ali je Castro negirao da je razgovora i razmjene znanja bilo.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!