Nogomet

Bruno Fernandes: 'Kada stvarate prilike, morate ih i zabijati, a mi smo puno toga propustili'

Branimir Korać • ponedjeljak, 17.08.2020.
Bruno Fernandes: 'Kada stvarate prilike, morate ih i zabijati, a mi smo puno toga propustili'

Manchester United zaustavljen je u polufinalu Europske lige. Iako je odigrao dobru utakmicu i stvorio dosta prilika, Sevilla je ipak na kraju bila sretnija i slavila je s 2:1...

Previše propuštenih prilika i na kraju je stigla kazna. U 78. minuti Luuk de Jong poslao je loptu u mrežu i Sevilla je došla do pobjede protiv Manchester Uniteda s 2:1. Bruno Fernandes smatra kako je Manchester jednostavno previše toga promašio.

"Bila je to impresivna izvedba, sjajna utakmica. Stvorili smo puno prilika, ali u nogometu to nekada nije dovoljno. Kada stvarate prilike, morate ih i zabijati, morate postići pogotke, a mi smo puno toga propustili. Naravno, moramo tako nastaviti, golove možeš postići samo ako stvaraš šanse. Nismo zadovoljni jer smo htjeli proći u finale, htjeli smo pobjedu, ali nismo je uspjeli uzeti. Sada je vrijeme za odmor, osvježiti noge i razmišljati o sljedećoj sezoni."

Vratar Seville Bono branio je sjajno i jedan je od glavnih razloga zašto je njegova momčad prošla u finale.

"Vratar je branio jako dobro, bio je fantastičan kao i vratar Kopenhagena u prošlom kolu. To su dvojica vrlo dobrih vratara i to se ne može osporiti. Bono je dva ili tri puta uistinu spasio svoju momčad."

U završnici susreta nakon što je Sevilla povela s 2:1 došlo je do svađe na travnjaku između Fernandesa i braniča Uniteda Victora Lindelofa.

"To su normalne stvari kada primite gol deset minuta prije kraja, svi smo bili ljuti i to nema nikakve veze s mojim odnosom s Victorom. To nije ništa, takve stvari u nogometu se događaju. Svi želimo najbolje i takve stvari su normalne u mnogim momčadima. Sada je najvažnije uočiti pogreške koje smo radili i gledati kako da ih ispravimo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!