Nogomet

Dodo: 'Tijekom tjedna odlično smo izanalizirali igru Intera i bit ćemo potpuno spremni'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 17.08.2020.
Dodo: 'Tijekom tjedna odlično smo izanalizirali igru Intera i bit ćemo potpuno spremni'

Šahtar i Inter odlučuju o drugom putniku u finale Europske lige, Inter je papirnati favorit, ali Šahtar ima priliku i nije bez šanse...

Branič Šahtara Dodo imat će pune ruke posla protiv Intera, ali tvrdi kako se tijekom tjedna odradio dobar posao u pripremi utakmice i da će Šahtar biti spreman za ovaj dvoboj.

"Tijekom tjedna odlično smo izanalizirali igru protivnika i bit ćemo potpuno spremni za ovu utakmicu. Znamo da nam njihovi napadači mogu stvoriti dosta problema, napadaju vrlo pametno i sigurno nam neće biti lako. Bit će vrlo važno pokušati ugušiti njihove napade, mislim da smo pripremili dobru strategiju za ovu utakmicu", ističe Dodo.

Ulazak u finale Europske lige bio bi fantastičan rezultat za Ukrajince koje smo imali prilike gledati u dva susreta s Dinamom, a Modri su u oba susreta bili potpuno ravnopravan protivnik.

"Bio bi to poseban trenutak, bilo bi to veliko priznanje i meni i mojim suigračima. Već sama činjenica da smo u polufinalu Europske lige je sjajna, a oduševljava mogućnost da uđemo u finale. Dat ćemo sve od sebe da upišemo ovaj dan u povijest Šahtara, napravit ćemo sve da ostvarimo veliki rezultat."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!