Nogomet

Cavani potvrdio pregovore s Benficom

Matej Kačan • ponedjeljak, 17.08.2020.
Cavani potvrdio pregovore s Benficom

Čini se kako urugvajski napadač Edinson Cavani uskoro može reći bližnjima da ima novi klub jer je bivši igrač PSG-a sam potvrdio navode i glasine o pregovorima s Benficom...

Prije nekoliko dana su društvene mreže preplavile slike koje su navodno priprema Benfice za predstavljanje Edinsona Cavanija, a sam Urugvajac je potvrdio razgovore s Portugalcima i tako dao do znanja da ima vatre tamo gdje ima dima.

No Cavani je kazao da dogovora još nema, a vjeruje se da je u utrci za Cavanijem još i Leeds te Atletico Madrid, ali i klubovi na oba američka kontinenta. No 33-godišnji napadač koji je nedavno otišao iz PSG-a je imenom spomenuo baš Portugalce.

"Bilo je sastanaka s Benficom i ostalim klubovima, ali ništa još nije definirano, pa ne mogu reći da je dogovor postignut. Kad sve bude potvrđeno s ekipom, svi će znati. To je sjajan klub koji je mnogo Urugvajaca predstavljalo kroz povijest, kako to ne bi bio klub koji me privlači? Ako postoji mogućnost da igram tamo, to bi me usrećilo za cijeli život", znakovit i pun komplimenata je bio Cavani.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!