Nogomet

Castro: 'Možemo samo čestitati Interu'

Matej Kačan • utorak, 18.08.2020.
Castro: 'Možemo samo čestitati Interu'

Svoj komentar na ishod utakmice polufinala Europske lige između Šahtara i Intera je dao i trener poražene ekipe, Luis Castro koji je ponosan na igrače zbog cijele sezone...

Razočaran, ali i pomiren s realnosti je nakon ispadanja Šahtara od Intera bio trener Ukrajinaca Luis Castro. On je u prvom poluvremenu vidio svoju šansu za ekipu, ali je nakon drugog gola Intera Šahtar jednostavno pregažen.

"Psihološki je ovo težak dan za nas. Inter je pobijedio, nismo mogli igrati na uobičajenoj razini. Imali smo šansu u prvom dijelu preko Marcosa Antonija, onda i još jednu koju nismo iskoristili nakon poluvremena", kazao je Castro koji misli da je to do drugog gola bila podjednaka utakmica:

"Inter je iskoristio jednu od dvije šanse, ali nakon drugog gola nismo mogli reagirati pa nas je Inter pregazio. Naš nastup u Europskoj ligi je bio vrlo dobar, ali ovaj poraz ostaje uz nas. Sve što možemo jest čestitati Interu i gledati u budućnost."

Usprkos porazu je trener vrlo ponosan na ono što je njegova momčad učinila u Europskoj ligi ove sezone.

"Prolazak u polufinale je nešto na što možemo biti ponosni i ne smijemo zaboraviti to putovanje. Moramo popraviti neke greške i ići naprijed, ali ne možemo ignorirati svoju sezonu prije ove večeri", završio je Castro.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!