Nogomet

Mbappe: 'Kada sam zaradio ozljedu, mislio sam da sam gotov, plakao sam cijelu noć'

Branimir Korać • srijeda, 19.08.2020.
Mbappe: 'Kada sam zaradio ozljedu, mislio sam da sam gotov, plakao sam cijelu noć'

Čudesan oporavak pomogao je Kylianu Mbappeu da se ipak izbori za nastup na završnici Lige prvaka. Nakon St. Etiennea činilo se da je Portugal samo san za njega, ali uspio se osposobiti za nastup...

Kylian Mbappe bio je pod velikim upitnikom za nastup uoči odlaska u Portugal. Ozljeda koju je zaradio u finalu Kupa protiv St. Etiennea stavila ga je pod znak upitnika, ali uspio se na vrijeme oporaviti i pružiti svoj doprinos ulasku u finale.

"Tu večer kada sam zaradio ozljedu, mislio sam da sam gotov, plakao sam cijelu noć. Rekao sam si sutradan da ću napraviti sve da se oporavim na vrijeme i što je više vrijeme prolazilo, to sam imao više razloga za nadu. Pomogao sam momčadi protiv Atalante i sada sam opet igrao. Moram još biti oprezan, ali više ne osjećam bol i sve što želim je osvojiti trofej. Ostavit ću tijelo na travnjaku za pobjedu."

Mbappe put PSG-a može usporediti s putom francuske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Izgleda tako. Uspjeli smo složiti ekipu i stvoriti kemiju, svatko donosi svoju ciglu u ovaj naš uspjeh. Hoćemo li zbog toga pobijediti? Ne znam, ali može pomoći."

Nada se francuskom finalu.

"Želim Lyon, francuski klub, Ako ne cijenimo naš nogomet i ligu, tko će drugi? Bilo bi to posebno finale."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!