Nogomet

Finale Europske lige iz kladioničarskog kuta

Matej Kačan • petak, 21.08.2020.
Finale Europske lige iz kladioničarskog kuta

Finale Europske lige između Intera i Seville je i prilika da kladioničari nešto zarade ako odaberu pametne tipove, a mi vam donosimo pregled ponude za susret...

Ako planirate zaraditi neki novac na kladionici oko para finala Europske lige između Intera i Seville, u svakom ćete slučaju morati malo riskirati. Kladionice daju prednost Interu, ali ta prednost nije izrazita i može se naći dobar koeficijent.

Za potrebe ovog teksta koristimo koeficijente i ponudu sa SuperSporta. Ako želite odigrati na Inter, koeficijent vam je 2.40, dok su podjednake šanse za pobjedu Seville i za produžetak - 3.50.

Dobra je i šansa da prvo poluvrijeme ili kraj 90 minuta završe neodlučenim rezultatom te je koeficijent na PiK X 1.75. Što se tiče golova, očekuje se da će ih biti iako je Sevilla do finala došla minimalnim pobjedama u dramama, a Inter ima jako čvrstu obranu. Koeficijent da će Sevilla zabiti barem pogodak je 1.45, a za Inter je 1.25.

No, SuperSport daje veće šanse da će svi golovi pasti u jednom poluvremenu jer je veća kvota na to da neće biti golova u oba poluvremena koja iznosi 1.90, ali bi obje ekipe trebale zabiti gol jer je na Oba daju gol ponuđeno 1.85.

Dakle, očekuje se tijesna utakmica uz standardan broj golova podijeljen na obje strane pa su najveće šanse (1.95) oko toga da će na susretu pasti 2-3 gola. 0-1 vam donosi koeficijent od 3.20 i za to je veća šansa nego 4-5 golova na koje je koeficijent 3.60.

Logično je da iz ovog proizlazi nekoliko najboljih odabira ako želite biti hrabriji i odigrati na točan rezultat susreta. Logično najviše se očekuje remi od 1:1 pa produžetak, na što se nudi 7.00, a tek nešto veći koeficijent je na minimalnih 1:0 za Inter od 7.50. Ako mislite da će Sevilla minimalno slaviti, dobit ćete devet kuna na jednu uloženu (minus porezi), a kunu manje na remi bez golova i produžetak.

Nešto egzotičniji pikovi na zbor poput kornera ili žutih kartona su s dvije ponuđene margine pa na kornere možete igrati na 9.5 ili 10.5 udaraca iz kuta, dok su na kartone granice postavljene na 4.5 i 5.5, a po svemu sudeći, SuperSport očekuje točno pet kartona.

Od igrača, kladionice najviše vjeruju da će gol zabiti Romelu Lukaku na kojeg je koeficijent 2.50, a nešto manje šanse (2.90) ima Lautaro Martinez. Kod Seville se najviše vjeruje Lucasu Ocamposu s 3.20, a na 3.60 su poravnati Munir El Haddadi, Luuk de Jong te Youssef En-Nesyri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!