Nogomet

Tuchel: 'Messi je dobrodošao, ali mislim da će završiti karijeru u Barceloni, on je Mr. Barcelona'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.08.2020.
Tuchel: 'Messi je dobrodošao, ali mislim da će završiti karijeru u Barceloni, on je Mr. Barcelona'

Puno posla je pred Thomasom Tuchelom kojeg očekuje velika bitka da bi vratio PSG u borbu za titulu prvaka. Tuchel priznaje kako ga očekuje slaganje obnovljene momčadi...

Nakon poraza u finalu Lige prvaka protiv Bayerna, Thomas Tuchel priznao je kako će trebati određene promjene u momčadi. Naravno, nije moglo bez komentara o dolasku Lionela Messija koji nikada nije bio bliži izlaznim vratima Barcelone, a PSG je jedan od rijetkih koji si može priuštiti njegovo dovođenje.

"Messi je dobrodošao! Izgubili smo tijekom sezone dosta igrača, a sada smo izgubili i Thiaga Silvu i Erica Maxima Choupo-Motinga. Morat ćemo tijekom ovog prijelaznog roka proširiti igrački kadar. Sezona će biti vrlo zahtjevna jer neće biti nikakvih prekida, moramo složiti vrlo snažnu momčad. Odlučili smo da nećemo govoriti o transferima dok smo ovdje, a u narednih nekoliko dana sjest ćemo i razgovarati. Moramo puno toga napraviti da bi zadržali ovu visoku razinu. Što bi trener mogao reći o Messiju? Mislim da će završiti karijeru u Barceloni, on je Mr. Barcelona."

Tuchel ističe kako je vrlo važno da PSG odgovori na pravi način i odmah u sljedećoj sezoni pokaže da je zasluženo bio ovdje u finalu.

"Vrlo je važno da zadržimo ovu razinu i da napravimo novi iskorak, morate ići naprijed, moramo ostati na ovoj razini. Još jednom smo pokazali da se možemo natjecati s najboljim momčadima kontinenta s ovom kombinacijom našeg talenta, mentaliteta i odnosa prema poslu. Mi smo vrlo snažna momčad i možemo biti ponosni. Nema razloga za brigu, idemo dalje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!