Nogomet

Flick: 'Nisam odredio rok do kada se treba prestati sa slavljem'

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.08.2020.
Flick: 'Nisam odredio rok do kada se treba prestati sa slavljem'

Hansi Flick otišao je s Bayernom do kraja, osvojio je sve što je mogao osvojiti i to je napravio na impresivan način...

Nakon 21 uzastopne pobjede i nakon što je postao prva momčad u povijesti koja je slavila u svim utakmicama u Ligi prvaka u jednoj sezoni, Hansi Flick mogao je biti ponosan. Na klupu je stigao kao privremeni trener nakon što je Niko Kovač dobio otkaz i od tada je osvojio Bundesligu, DFB Pokal i Ligu prvaka.

Nakon što je Bayern šesti put osvojio titulu prvaka Europe, Flick je poručio kako slavlje neće tako brzo prestati.

"Nisam odredio rok do kada se treba prestati sa slavljem, kada nešto osvojite, onda imate pravo to i proslaviti. Morate uživati i ne znam do kada će to trajati", priznao je oduševljeni Flick.

Bayern je imao boljih izdanja u prošloj sezoni od ovog finalnog, ali nitko mu ne može oduzeti zasluženost osvojenog trofeja.

"Vidjeli ste tijekom zime koliko je ova momčad bila odlučna i to je ono što svaki trener želi. Bila je ovo utakmica visokog ritma s dosta prilika na obje strane. Mnogi su se pitali kako će se Bayern obraniti o njihovog impresivnog napada i mislim da smo napravili jako dobar posao. Protivniku smo itekako otežali život. Dovoljno je vidjeti kakav smo trud uložili, Robert Lewandowski konstantno je jurio za loptom. Ovo je prava momčadska pobjeda."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!