Košarka

Michael Jordan veza između igrača i vlasnika u pregovorima

Matej Kačan • četvrtak, 27.08.2020.
Michael Jordan veza između igrača i vlasnika u pregovorima

Dok traju pregovori između vlasnika NBA momčadi i igrača oko situacije u kojoj se cijela liga našla, argumente obje strane najbolje predstavlja Michael Jordan koji je veza u tim pregovorima...

NBA igrači i vlasnici momčadi pregovaraju oko dana kad će se nastaviti liga i načina na koji će vlasnici momčadi dati podršku igračima u borbi za društvenu pravdu, a onaj tko vjerojatno najbolje poznaje interese obje strane je Michael Jordan.

Jordan je bio veliki igrač, a sad je vlasnik Charlotte Hornetsa i upravo je on veza u tim pregovorima. Navodi iz Amerike govore o tome da je Jordan kontaktirao vođe skupine igrača, Chrisa Paula i Russella Westbrooka.

Također, na sastanku u četvrak je Jordan potaknuo vlasnike da iznesu svoje viđenje stvari oko bojkota i štrajka igrača, a onda je vlasnicima prenio argumente igrača. Navodno je vlasnicima kazao kako je sad najbolje vrijeme da slušaju igrače, a ne da govore.

"Michael je savršena osoba za biti u toj ulozi. Bio je vrhunski igrač koji je osvajao prvenstva. Također, vlasnik je momčadi na malom tržištu. On ima kredibilitet kod vlasnika i igrača", dužnosnik iz lige je kazao ESPN-u.

Igrači su bojkotirali utakmice u srijedu, a utakmice u četvrtak je liga i službeno odgodila. U tijeku su pregovori o tome kad će se liga nastaviti, a to će biti petak ili subota nakon što je poslijepodne definitivno dogovoreno da će se doigravanje igrati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!