Košarka

LeBron: 'Igranje protiv Carmela je privilegija i čast'

Matej Kačan • nedjelja, 30.08.2020.
LeBron: 'Igranje protiv Carmela je privilegija i čast'

Krilni igrač LA Lakersa LeBron James se na Instagramu osvrnuo na netom završenu seriju protiv Blazersa i susret sa starim znancem, Carmelom Anthonyjem...

Los Angeles Lakersi su nakon početnog poraza s 4-1 sredili Portland Trail Blazerse, a tu je seriju obilježio i susret starih znanaca i prijatelja LeBrona Jamesa i Carmela Anthonyja. Oni su 17 godina nakon dolaska u ligu igrali jedan protiv drugog kao veterani na suprotnim stranama.

Nakon završetka serije se na svoj odnos s Anthonyjem osvrnuo James koji je protiv njega po prvi put igrao još u srednjoj školi te su razvili veliko rivalstvo, ali i prijateljstvo. Anthony se trijumfalno vratio u NBA ligu nakon godinu dana izbivanja te je dobrim partijama za Blazerse pokazao da još pripada u ligu.

"Brojimo 20 godina prijateljstva, moj brate i uvijek će biti privilegija i čast raditi ono što volimo, a to je igrati! Nikad ne uzimam ove trenutke zdravo za gotovo jer ne znam koliko ih još imamo zajedno, ali znam da imamo ostatak života da nastavimo živjeti na maksimumu. Volim te, prvače", napisao je James uz fotografije dvojca.

Oni su ušli u NBA ligu na istom draftu 2003. te su bili projicirani za velike zvijezde. To su i postali pa među sobom imaju 26 All-Star nastupa, ali Anthony nikad nije uspio svoje momčadi dovesti do finala ili naslova prvaka, dok James ima tri prstena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!