Nogomet

Filipović zabio dva gola u pobjedi Mure, Skender remizirao

Matej Kačan • nedjelja, 30.08.2020.
Filipović zabio dva gola u pobjedi Mure, Skender remizirao
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

U sklopu drugog kola slovenske Prve lige su neki igrali svoj prvi susret, a neki drugi, a po običaju su na terenima bili aktivni i hrvatski predstavnici...

Svoj prvijenac, a na krjuće se ispostaviti i dvostruki, je u dresu Mure upisao nekadašnji veliki talent Rijeke Andrija Filipović. Napadač koji je rano otišao u oladisnkipogon Juventusa je zabio dva gola u pobjedi Mure nad Tabor Sežanom.

U susretu drugog kola slovenske Prve lige Mura je zadržala stopostotnih šest bodova s 3:0 pobjedom, od čega su dva gola djelo hrvatskog napadača. Filipović je zabio u 29. i 69. minuti, dok je u 46. mrežu zatresao Kouter.

Mura je tako na diobi prvog mjesta s Bravom, a pobjedom u sezonu nije uspio ući Dino Skender s Olimpijom koja je remizirala u gostima kod Kopra. Od silnih Hrvata u sastavima obje momčadi su za 1:1 zabijali Slovenac Žužek i Albanac Cekici.

U prvom susretu nakon otkaza treneru Sergeju Jakiroviću je Maribor u gostima remizirao s Domžalama. Poveli su gosti, ali je za Domžale izjednačio Kolobarić u 62. minuti pa se plijen ipak dijeli.

Slovenija, Prva liga, drugo kolo:
Mura - Tabor Sežana 3:0
Koper - Olimpija 1:1
Domžale - Maribor 1:1

FOTO: Duško Marušić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!