Nogomet

Hajduk i Osijek raspoređeni u podskupine

Matej Kačan • nedjelja, 30.08.2020.
Hajduk i Osijek raspoređeni u podskupine
Foto: Pixsell

Večer prije ždrijeba drugog pretkola Europske lige u Nyonu, hrvatski predstavnici Hajduk i Osijek su saznali svoje podskupine i potencijalne protivnike...

UEFA je odredila podskupine za ždrijeb drugog pretkola Europske lige koji će se održati u ponedjeljak u 13 sati u Nyonu, a posebno su zanimljive podskupine u kojima se nalaze hrvatski predstavnici Hajduk i Osijek.

Hajduk ima status nositelja, a po svoj prilici će ostati u regiji. Potencijalni protivnici su albanski Kukësi, Renova iz Makedonije te vrlo neugodna Olimpija Dina Skendera i Ante Vukušića kod koje je na posudbi i Hajdukov Jakov Blagaić.

Osijek nema status nositelja, a najzvučnije ime koje može izvući je švicarski Basel. Potencijalni protivnici su i Hartberg iz Austrije te Jablonec iz Češke. I domaćinstvo se određuje ždrijebom, a susreti će se odigrati 17. rujna.

Već u utorak će se održati i ždrijeb trećeg pretkola gdje će Hajduk i Osijek saznati protivnike u slučaju prolaska ovih protivnika, a u tom dijelu ždrijeba će sudjelovati i Rijeka te Lokomotiva.

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!