Nogomet

Dinamo saznao protivnika u Ligi prvaka, Modri igraju protiv Ferencvaroša

Matej Kačan • ponedjeljak, 31.08.2020.
Dinamo saznao protivnika u Ligi prvaka, Modri igraju protiv Ferencvaroša
Foto: UEFA

Kuglice na ždrijebu trećeg pretkola Lige prvaka u Nayonu su odlučile. Dinamo je kao nositelj ušao u ždrijeb i sljedeći protivnik bit će mu Ferencvaroš, a susret će se odigrati u Mađarskoj...

Nogometaši Dinama su saznali svog sljedećeg protivnika u Ligi prvaka. Ždrijeb trećeg pretkola je Modrima kao nositeljima donio Ferencvaroš. Određeno je i domaćinstvo susreta, a Dinamoće i ovaj put igrati u gostima.

Kao nositelj se Dinamo našao u društvu Young Boysa, Qarabaga, Crvene zvezde i Maccabija iz Tel Aviva, a potencijalni protivnici su za Modre bili još i Molde, Midtjylland, Omonia i Dinamo Brest.

Prvak Mađarske je u novu sezonu krenuo remijem i pobjedom, a u drugom je pretkolu Lige prvaka napravio veliko iznenađenje slavljem protiv Celtica u gostima. Sad na domaćem terenu traži novo iznenađenje i Dinamo sigurno neće imati lak posao.

Bit će ovo i repriza prošlogodišnjeg dvomeča koji je također u Ligi prvaka pripao Dinamu s ukupnih 5:1 (1:1 i 4:0). U visokoj pobjedi u uzvratu su za Dinamo zabijali Petković, Ademi, Olmo i Gojak.

Svi susreti će se igrati 15. i 16. rujna, a Dinamo u Ferencvarošu dočekuje i donedavni igrač Modrih, mladi talentirani napadač Roko Baturina koji je prodan u Mađarsku nakon posudbe u Sloveniji.

Ostale parove dijela ždrijeba pod nazivom put prvaka čine Qarabag i Molde, Omonia i Crvena zvezda, Midtjylland i Young Boys te Maccabi i Dinamo Brest.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!