Tenis

Borna Ćorić nakon pobjede: 'Imao sam sreće'

Matej Kačan • subota, 05.09.2020.
Borna Ćorić nakon pobjede: 'Imao sam sreće'

Nakon drame i velikog preokreta protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa, hrvatsi tenisač Borna Ćorić je priznao da je u ludom povratku i preokretu imao i dozu sreće...

Sretan nakon pobjede u povijesnom preokretu protiv Stefanosa Tsitsipasa je bio hrvatski tenisač Borna Ćorić. No, on je svakako svjestan da je imao sreće jer sigurno je potrebno da te malo sreća pomazi kad radiš takav preokret iz ponora.

"Moram biti iskren i reći da sam imao sreće. Imao sam nekoliko nevjerojatnih udaraca na reternu i na kraju sam imao sreće. On je u trećem i četvrtom setu igrao odlično, mislio sam da nemam šanse", kazao je hrvatski tenisač.

No sve se okrenulo u četvrtom setu u kojem Borna osvaja šest gemova u nizu i spašava meč, a nekoliko break lopti je spasio i u petom setu te je tako do kraja ubio samopouzdanje Tsitsipasa.

"U tie-breaku u petom setu sam znao da mu neće biti lako, trudio sam se da držim lopticu u terenu i da ga tjeran da udara što je više moguće", objasnio je Ćorić trenutke kad je prelomio meč i slavio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!