Tenis

Javio se Đoković: 'I sutkinja treba našu podršku'

Matej Kačan • utorak, 08.09.2020.
Javio se Đoković: 'I sutkinja treba našu podršku'

Nakon što je izbačen iz US Opena, na Twitteru se novom porukom za navijače javio Novak Đoković. On se zahvaljuje na potpori, ali želi da se podrška da i sutkinji koju je loptica pogodila...

Dan nakon što je zbog nesmotrenog poteza kad je lopticom pogodio linijsku sutkinju izbačen s US Opena, novom porukom i isprikom se javio Novak Đoković. On se zahvalio svojim navijačima, ali je pozvao i na potporu sutkinji.

Od samog trenutka diskvalifikacije se stvorila polemika oko opravdanosti odluke da se Đoković izbaci, a neki su mediji išli toliko daleko da su zaronili u privatni život sutkinje te su implicirali da je namjerno odglumila da je udarac bio teži nego što je. Đoković se s tim ne slaže i misli da sutkinja nije učinila ništa loše.

"Dragi navijači, hvala vam na pozitivnim porukama. Molim vas, također se sjetite sutkinje koju je loptica pogodila, i ona treba podršku zajednice. Ona nije napravila ništa krivo. Želim da budete posebna potpora za nju kroz ovo vrijeme. Ova me situacija ostavila tužnog i praznog, raspitao sam se za sutkinju i iz turnira su mi rekli da je u redu. Iznimno mi je žao što sam joj uzrokovao takav stres, potpuno nenamjerno", napisao je Đoković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!