Nogomet

Svast: 'U Pazinu je uvijek teško i u jednoj utakmici je sve moguće'

Branimir Korać • srijeda, 09.09.2020.
Svast: 'U Pazinu je uvijek teško i u jednoj utakmici je sve moguće'

Danas su na rasporedu susreti pretkola Hrvatskog kupa, a u akciji su i nogometaši Crikvenice koji gostuju kod Pazinke u Pazinu...

Nogometaši Crikvenice krenuli su u novu sezonu pobjedom kod kuće protiv Krka. Slavili su s tijesnih 1:0 u susretu u kojem su trebali biti znatno uvjerljiviji.

"S obzirom da smo propustili puno prilika, takve utakmice vrlo lako znaju otići i na drugu stranu. Nikako nismo mogli do pogotka, imali smo potpunu dominaciju, dvije prečke i stative i onda smo na netipičan način došli do pogotka. Krenuli su u kontru, izgubili loptu, mi smo došli do prostora i zabili pogodak", kaže trener Crikvenice Nehajev Svast.

Svast s ponosom ističe uspjeh u Županijskom kupu kojeg je Crikvenica uoči početka sezone osvojila.

"Tijekom priprema su nam došle te dvije Kup utakmice, s Krkom u gostima i finale s Opatijom. Imali smo imperativ ulaska u finale, a tamo smo na penale svladali Opatiju koja je po meni jača i od Orijenta."

Danas Crikvenica igra u Pazinu u Kupu protiv Pazinke, ali to joj nije prioritet iako će napraviti sve da prođe u prvo kolo.

"U Pazinu je uvijek teško i u jednoj utakmici je sve moguće. Što se mene tiče ove godine ta pretkola nemaju takav naboj kao ranije jer kada i prođeš dalje, jakog protivnika u prvom kolu nećeš moći ugostiti pred navijačima. Međutim mi ćemo se svejedno boriti, teško je izaći na teren i ne dati svoj maksimum, ali razmišljamo i o važnom i teškom gostovanju u prvenstvu u subotu. Nadam se da ćemo proći i ugostiti nekog prvoligaša, pa makar pred praznim tribinama."

FOTO: Crikvenica Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!