Tenis

Borna Ćorić kiksao protiv domaćeg igrača i oprostio se od turnira u Rimu

Mihaela Bradovski • srijeda, 16.09.2020.
Borna Ćorić kiksao protiv domaćeg igrača i oprostio se od turnira u Rimu
Foto: Pixsell

Borna Ćorić nije uspio izboriti osminu finala turnira u Rimu. Upisao je kiks u drugom kolu gdje je poražen od Stefana Travaglije...

Nakon velike pobjede protiv Cristiana Garina, mladića kojeg nitko ove sezone nije pobijedio na zemljanoj podlozi (jedni poraz bio je predajom zbog ozljede), Borna Ćorić ipak nije uspio odraditi lakši dio zadatka i svladati i Stefana Travagliju.

Talijan je trenutno 84. igrač svijeta, a do meča protiv Ćorića stigao je pobjedom protiv Taylora Fritza. Borna je u ovaj susret ušao kao favorit, očekivala se njegova pobjeda, ali do nje nije došao.

Obojica su imali vrlo nizak postotak ubačaja prvog servisa, kod jednog i drugog onb je bio ispod 50 posto, a u takvoj igri bolje se snašao Talijan.

U prvom setu Travaglia je dva puta imao break prednost, no Borna se oba puta vratio iz zaostatka i na kraju je odluka pala u 13. igri, tamo je Travaglia nanizao pet poena nakon 2:2 i rutinski dobio tie-break.

U drugom setu Borna je stigao do breaka i poveo s 3:2, međutim ubrzo je Travaglia uzvratio i u osmog gemu vratio se u set da bi na kraju na servisu Ćorića za ostanak u meču kod 6:5 napravio dupli break i stigao do pobjede.

ATP Rim, drugo kolo:
Stefano Travaglia (Italija) - Borna Ćorić (Hrvatska) 7:6(2), 7:5

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!