Nogomet

Caktaš: 'Žao mi je što nismo riješili susret i prije'

Matej Kačan • četvrtak, 17.09.2020.
Caktaš: 'Žao mi je što nismo riješili susret i prije'
Foto: Pixsell

Kapetan Hajduka Mijo Caktaš je svjestan da se iz susreta Renove i Hajduka broji samo pobjeda Bijelih te da je njegova ekipa mogla probleme riješiti iskorištavanjem nekih šansi na početku...

Hajduk je teškom mukom ipak slavio u gostima protiv Renove, a da je bitna samo pobjeda je kazao i kapetan ekipe te strijelac jedinog gola u 4. minuti Mijo Caktaš. On smatra da je Hajduk mogao susret riješiti i prije.

"Najbitnije da smo pobijedili. Dobro smo ušli u utakmicu, zabili odmah na početku i mislim da smo mogli iskoristiti neke šanse i riješiti utakmicu već u prvom poluvremenu. Imali smo dobre šanse, šteta što nismo zabili, ačim ne zabiješ, odmah ti se uvuče neka panika gdje ekipa koja nije imala neke šanse dovede pobjedu u pitanje."

Ipak se nije dogodilo ono pravilo "kad ne zabiješ, onda primiš", pa je Hajduk izdržao i ipak ide dalje.

"Znali smo da smo kvalitetnija ekipa, ali je to trebalo pokazati na terenu. Opet ponavljam, žao mi je što nismo to riješili ranije. Ovo su kvalifikacije na jednu utakmicu i najbitnije je da smo prošli. Sigurno da je na papiru Galatasaray jača ekipa od Neftčija, ali tko god da bude protivnik, pripremit ćemo se", kazao je kapetan Hajduka.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!