Nogomet

Doris Bačić: 'Da mi je netko rekao da ćemo žaliti za bodom protiv Švicarske, ne bih mu vjerovala'

Matej Kačan • subota, 19.09.2020.
Doris Bačić: 'Da mi je netko rekao da ćemo žaliti za bodom protiv Švicarske, ne bih mu vjerovala'
Foto: Pixsell

Remi hrvatske ženske nogometne reprezentacije protiv Švicarske u Zaprešiću je prokomentirala i vratarica Hrvatske i Juventusa Doris Bačić koja je zadovoljna bodom...

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija pokazala je vrlo dobro lice u Zaprešiću protiv jake Švicarske. Hrvatska je vodila dugo, ali je primila gol i mora se zadovoljiti s bodom što je veliki uspjeh s obzirom na renome protivnika. S time se slaže i Doris Bačić.

"Da mi je netko prije utakmice rekao da ću žaliti za bodom protiv Švicarske, vjerojatno mu ne bih povjerovala. Mislim da je to moglo puno bolje, mislim da sam mogla i bolje reagirati kod njihovog gola, nedostajalo mi je sreće. Imali smo priliku za još jedan gol i sva tri boda."

Vremena za žaljenje i oporavak nema mnogo jer već slijedi susret s Rumunjskom.

"Ipak, zadovoljni smo s bodom koji je kao kuća. Nadam se da će nas protiv Rumunjske gledati još više ljudi, pratit ćemo i rezultat Belgije i Švicarske. Okrećemo se treninzima, idemo korak po korak i slušat ćemo izbornikove upute. Ja se ne bojim nikog, ako budemo igrali kao ovu utakmicu, može doći bilo tko i ja sam sigurna u tri boda", kazala je čuvarica hrvatskih vrata.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!