Nogomet

Francuz, Englez i Portugalac sude hrvatskim klubovima u trećem pretkolu Europske lige

Mihaela Bradovski • subota, 19.09.2020.
Francuz, Englez i Portugalac sude hrvatskim klubovima u trećem pretkolu Europske lige
Foto: Pixsell

Hrvatski predstavnici u Europskoj ligi saznali su suce koji će im dijeliti pravdu u trećem pretkolu Europske lige u četvrtak...

Poznati su suci koji će suditi dvoboje trećeg pretkola Europske lige. Tri hrvatska kluba u četvrtak će biti u akciji, a prva će na travnjak Lokomotiva.

Ona od 19 sati gostuje kod Malmöa, a taj susret dodijeljen je Francuzu Francoisu Letexieru. Letexier je mlad sudac koji je dosad dva puta dijelio pravdu hrvatskim klubovima. Prvi put uzvrat drugog pretkola Lige prvaka Hapoel Beer Sheva - Dinamo koji je završen 2:2, a drugi put uzvrat play-offa Europske lige između Rijeke i Genta koji je okončan 1:1.

Od 20 sati Hajduk gostuje kod Galatasaraya, a taj susret pripao je Englezu Craigu Pawsonu, iskusnom sucu koji je prošao puno toga.

Prvi put s hrvatskim nogometom susreo se 2016. godine kada je sudio dvoboj mladih reprezentacija Španjolske i Hrvatske koji je Hrvatska u gostima dobila 3:0. Sudio je i dvoboj mladih reprezentacija Grčke i Hrvatske 2017. godine, a taj susret okončan je 1:1. Dinamu je sudio u Europskoj ligi dvoboj protiv Fenerbahčea koji je okončan visokom pobjedom Modrih 4:1.

Posljednja kreće Rijeka i to od 20:45 protiv Kolosa, a njoj sudi Portugalac Tiago Martins. Martins je sudio Hajduku dvoboj protiv Steaue koji je u Splitu okončan 0:0.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!