Nogomet

Malmö uoči Lokomotive ispustio pobjedu u 90. minuti

Branimir Korać • ponedjeljak, 21.09.2020.
Malmö uoči Lokomotive ispustio pobjedu u 90. minuti

Nogometaši Lokomotive u trećem pretkolu Europske lige gostovat će u Švedskoj kod Malmöa i tražiti pobjedu za prolaz u play-off...

Niti Lokomotiva, a niti Malmö nisu uspjeli doći do pobjede uoči međusobnog susreta u trećem pretkolu Europske lige. Lokosi su poraženi u Šibeniku u završnici s 3:2, a Malmö je remizirao kod Norrkopinga 1:1.

Malmö je vodeća momčad švedskog prvenstva, ali lošim nastupima u posljednje vrijeme, prednost se istopila i ima sedam bodova prednosti nad Hackenom koji ima dvije utakmice manje. Ovo je već četvrto kolo zaredom da Malmö ne zna za pobjedu te je u tom razdoblju upisao tri remija i poraz.

U gostima kod Norrkopinga poveo je u 50. minuti kada je nakon ubačaja iz kornera lopta na pet metara došla do Franza Brorssona koji se lijepo snašao i skrenuo loptu u mrežu.

Sve do 90. minuti gosti su vodili, a onda vrlo slična situacija na drugoj strani. Ponovno korner i ponovno lopta na petercu dolazi do Alexandera Franssona koji pogađa za 1:1.

Susret između Malmöa i Lokomotive na rasporedu je u četvrtak od 19 sati. U ovom susretu Malmö je igrao u sastavu: Johansson - Larsson, Ahmedhodžić, Brorsson - Berget, Rakip (68. Bonke), Lewicki, Traustason, Knudsen - Toivonen (82. Nielsen), Kiese Thelin.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!