Nogomet

Težak dan za Di Mariju, zaradio četiri utakmice suspenzije i nije pozvan u reprezentaciju

Mihaela Bradovski • četvrtak, 24.09.2020.
Težak dan za Di Mariju, zaradio četiri utakmice suspenzije i nije pozvan u reprezentaciju

Angel Di Maria htjet će što prije zaboraviti jučerašnji dan. Naime argentinski veznjak saznao je kako mu je izrečena suspenzija od četiri utakmice zbog pljuvanja na Alvara Gonzaleza, a osim toga saznao je i da nije pozvan u argentinsku reprezentaciju...

Novi udarac za PSG i to nakon što je naknadno provedena istraga poslije prijave od strane Olympique Marseillea. Naime tijekom dvoboja između PSG-a i Marseillea, Angel Di Maria pljunuo je na Alvara Gonzaleza dok je protrčavao pokraj njega što su zabilježile i kamere.

Di Maria je zaradio četiri utakmice suspenzije što znači da će propustiti susrete protiv Reimsa, Nimesa, Dijona i Nantesa te bi se mogao vratiti u momčad 8. studenog protiv Rennesa.

Međutim to nije sve. Di Maria će propustiti tako cijeli listopad s obzirom da nije pozvan niti u argentinsku reprezentaciju koju očekuju kvalifikacijski dvoboji protiv Ekvadora i Bolivije.

"Ne mogu pronaći objašnjenje, nemam riječi, za mene je argentinska reprezentacija sve. U klubu radim sve kako bih zaslužio poziv u reprezentaciju. Teško mi je to shvatiti jer sam u dobroj formi. Ako me nisu sada pozvali, znači da me ne žele niti zvati, ali i dalje ću se boriti za mjesto u reprezentaciji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!