Košarka

Victor Oladipo traži razmjenu iz Pacersa?

Matej Kačan • utorak, 29.09.2020.
Victor Oladipo traži razmjenu iz Pacersa?

Iako mu ugovor traje do ljeta 2021. godine, navodi iz američkih medija govore da bi zvijezda Indiana Pacersa Victor Oladipo mogla tražiti odlazak iz ekipe i ranije tijekom sezone...

Zvijezda Indiana Pacersa Victor Oladipo bi mogao tražiti način da ode iz Indiana Pacersa. Vijest je to koja je poprilično iznenadila NBA javnost u ponedjeljak navečer jer je Oladipo djelovao vrlo zadovoljno u klubu.

On je u Indianu stigao kao dio razmjene za Paula Georgea iz Oklahoma City Thundera te se u Pacersima profilirao u jednu od većih zvijezda lige te je vodio Pacerse do doigravanja u svojoj prvoj sezoni. No, protekle dvije sezone su mu obilježile ozljede i vratio se nakon više od godinu dana tek u NBA balonu.

Ugovor mu traje do 2021., a mogao bi tražiti razmjenu već na tržištu ove jeseni ili početkom nove sezone. No, Pacersi traže novog trenera pa bi pravi odabir mogao motivirati Oladipa da ostane.

Kao glavni razlog traženja promjene se navodi visoka ambicija Oladipa koji se želi boriti za naslove, a Indiana je u prosjeku Istoka. Oladipov ugovor je vrijedan 21 milijun dolara po sezoni i po tome je dosta povoljan za jednu zvijezdu pa bi moglo biti dosta udvarača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!