Nogomet

Mamić: 'Ispala je neizvjesna i teška utakmica, ali upravo su najteže takve unaprijed dobivene'

Jan Šneler • četvrtak, 01.10.2020.
Mamić: 'Ispala je neizvjesna i teška utakmica, ali upravo su najteže takve unaprijed dobivene'
Foto: Pixsell

Nakon pobjede nad Florom (3:1) i ulaska u grupnu fazu Europske lige, trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan prikazanom igrom svoje momčadi...

Kao što se i očekivalo nakon izvučenih kuglica u ždrijebu, Dinamo je bez većih poteškoća svladao estonsku Floru rezultatom 3:1. Flora doista nije bila ravnopravan protivnik, premda je estonska momčad koristila neke početničke greške Dinamove momčadi.

"Čestitke momčadi na plasmanu. Na kraju je ispala neizvjesna i teška utakmica, ali najteže su takve utakmice koje su unaprijed dobivene. Nije jednostavno igrati kad je unaprijed upisano da si dobio. Nadam se da će situacija s Gavranovićem i Ademijem biti dobra.", rekao je nakon susreta trener Zoran Mamić.

Još je nepoznata priroda ozljeda Arijana Ademija i Marija Gavranovića. Kapetan Dinama je dobio težak udarac u leđa, dok je Gavranović nakon sudara glavama nakratko ostao zbunjen zbog vjerojatnog potresa mozga. Kako je rekao Mamić, Bruno Petković je dojavio klupi kako njegov napadački kolega nije bio svjestan da je igrao utakmicu.

Što se tiče sutrašnjeg ždrijeba, Mamić nema velikih želja, iako je jasno da priželjkuje prolaznu skupinu obzirom na to da se Dinamo nalazi u drugoj jakosnoj skupini, a ako se poslože rezultati, mogao bi biti i u onoj prvoj.

"Nemam posebnih želja. Želim da grupa bude kompetitivna i da Dinamo razveseli navijače.", zaključio je trener Dinama.

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!