Rukomet

Nexe saznao protivnike u grupnoj fazi Europske lige, u Našice dolaze Magdeburg i Montpellier

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • petak, 02.10.2020.
Nexe saznao protivnike u grupnoj fazi Europske lige, u Našice dolaze Magdeburg i Montpellier

U Beču je održan ždrijeb grupne faze Europske lige rukometaša i našički Nexe saznao je protivnike u skupini. Skupina je dobra, atraktivna i prolazna, ali neće biti jednostavno...

Nakon sjajnog uzvrata protiv Bidasoe i eliminacije uglednog protivnika, Našičani su se nadali kako će nastaviti u istom stilu i također dobiti jake protivnike i u skupini. Želja je ispunjena i u Našicama će se gledati dobar rukomet.

Dva bivša osvajača Lige prvaka su u skupini s Nexeom i to i danas i dalje snažni Magdeburg i Montpellier. Upravo oni su i glavni favoriti i najteži protivnici te će predstavljati i najveći izazov za Horvatovu momčad.

Iz druge jakosne skupine dolazi švedski Alingsas, možda imenom ne toliko atraktivan protivnik, ali sve švedske momčadi su brze i neugodne, uostalom i Alingsas je igrao Ligu prvaka.

Tu je još jedan klub koji ima iskustvo iz elitnog ranga natjecanja, Bešiktaš iz Istanbula te sve zaokružuje moskovski CSKA koji je vrlo ambiciozno krenuo nakon spajanja sa Spartakom.

U svakom slučaju vrlo zanimljiva skupina, atraktivna i kvalitetna. Nexe ima priliku izboriti jedno od prva četiri mjesta, ali za to će trebati nastaviti prikazivati dobre igre.

Skupina A:
Ademar Leon
Wisla Plock
Čehovski Medvedi
Fenix Toulouse
Fivers
Metalurg

Skupina B:
Nimes
Dinamo Bukurešt
Tatran Prešov
RN Löwen
Sporting CP
Kristianstad

Skupina C:
Magdeburg
Alingsas
Bešiktaš Aygaz
Montpellier
Nexe
CSKA Moskva

Skupina D:
Tatabanya
Kadetten Schaffhausen
Eurofarm Pelister
Füchse Berlin
GOG
Trimo Trebnje

FOTO: SEHA liga

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!