Nogomet

Pokrivač: 'Dinamo mora bolje, nije odjednom zaboravio igrati'

Branimir Korać • nedjelja, 04.10.2020.
Pokrivač: 'Dinamo mora bolje, nije odjednom zaboravio igrati'
Foto: Davor Sajko

Zanimljiv posao imat će i Rijeka i Dinamo u skupini Europske lige. Pred jednima i drugi su kvalitetni protivnici...

Dinamo je izborio nastup u Europskoj ligi, ima prolaznu skupinu, ali mora biti oprezan. Nikola Pokrivač smatra kako si Modri ne smiju dopustiti da za ikojeg protivnika pomisle da će lako s njim, ali u ovoj skupini daje mu velike šanse.

"Tko god je došao do skupina Europske lige sigurno nije slučajno došao. No, kakvih grupa ima i kakve su se momčadi mogle dobiti, ovo je još dobra, povoljna za Dinamo. Plavima dajem velike šanse i mislim da bi trebali biti među prve dvije momčadi u grupi", kaže Pokrivač za net.hr.

Što se protivnika tiče, najmanje mu je poznat Feyenoord.

"O Feyenoordu nekako najmanje znam, ne pratim baš nizozemsku ligu. Oni su mi nepoznanica."

Zato mu nepoznanica nije moskovski CSKA.

"Oni su počeli prvenstvo najranije. To će im možda biti najveća prednost. No, da vam budem iskren ne vidim zašto bi njima davali neku preveliku prednost. Zna se da je njima Nikola Vlašić glavni igrač i na njega treba pripaziti. Sad da imaju neke zvijezde, ne mogu to reći baš."

I Wolfsberger poznaje, prati ga već neko vrijeme.

"Solidna su momčad. Pratio sam ih dok je još tamo bio Nenad Bjelica. No, mislim da s njima Dinamo ne bi smio imati problema. Zna se tko je u Austriji glavni, koje tri-četiri momčadi tamo vode bitnu za vrh. Njim uopće ne bih stavljao među te ekipe. Sve osim slavlja protiv Wolfsbergera za Dinamo bi bio neuspjeh."

Što se tiče Dinama, ističe kako mora bolje i da ovo nije dovoljno dobro.

"Kad govorimo o Dinamu, treba biti iskren i reći da njihova igra nije obećavajuća. To može i mora bolje. Nadam se da će do utakmica u EL zaigrati bolje, da će to izgledati puno bolje. Plavi imaju prostora za napredak i sigurno da nisu odjednom zaboravili igrat. No, da mogu bolje i moraju, to je istina", dodaje za net.hr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!