Ostali sportovi

Alen Babić srušio Irca za najveću pobjedu karijere!

Matej Kačan • nedjelja, 04.10.2020.
Alen Babić srušio Irca za najveću pobjedu karijere!

Hrvatski teškaš Alen 'Savage' Babić ostvario je najveću pobjedu u najdužem meču svoje karijere. Početkom treće runde je Babić srušio Nialla Kennedyja i sudac je prekinuo meč...

Pet od pet je profesionalni skor hrvatskog boksača Alena Babića nakon večerašnje borbe protiv Nialla Kennedyja, najveće u Babićevoj karijeri. Irac je kotirao kao vrlo opasan protivnik, ali "Savageu" nije mogao parirati.

Babić je krenuo agresivno od samog starta te je dosta miješao udarce i potpuno izdominirao prvu rundu, potjerao Irca na konopce i u taktiku ulaska u klinč kako bi umirio Hrvata. No, Babić se nije umarao te je za kraj runde pogodio još nekoliko udaraca.

Bodovi su zasigurno pripali Babiću, ali nije bilo ni bitno jer je ista pjesma i u drugoj rundi. Babić je krenuo agresivno i potpuno je izdominirao protivnika, a onda je početkom druge minute i prvi put srušio Irca nakon što je prošao desni kroše.

Ustao se Kennedy te je uspio završiti drugu rundu u sporijem ritmu, ali je bilo jasno da je to jednosmjerna ulica. Već nakon 15 sekundi je Irac opet na podu, ali se pridigao i nastavio. No, i taj nastavak traje samo 20 sekundi jer ga Babić opet napada uz konopce, Kennedy se okreće leđima i sudac prekida meč.

Babić je tako nakon 35 sekundi treće runde došao do pobjede i to mu je najduži meč u karijeri, ali se nitko neće žaliti. "Savage" sad ima pet pobjeda u nizu i postaje sve atraktivnije ime, pogotovo na britanskom tržištu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!