Nogomet

Vukas: 'Ne želimo se dovesti u situaciju da zakompliciramo utakmicu u bilo kojem smjeru'

Mihaela Bradovski • utorak, 06.10.2020.
Vukas: 'Ne želimo se dovesti u situaciju da zakompliciramo utakmicu u bilo kojem smjeru'
Foto: Pixsell

Hajduk kao veliki favorit dolazi u Županju gdje će tražiti prolaz u osminu finala Kupa. Bit će promjena u odnosu na sastav koji je iznio susret u Velikoj Gorici.

Hajduk danas gostuje u Županji kod domaćeg Graničara i traži mjesto u osmini finala Kupa. Pred Splićanima je protivnik koji će pokušati iznenaditi, ali Hari Vukas traži pravi pristup svojih igrača kako bi se spriječili bilo kakvi problemi.

"Apsolutni smo favoriti u ovoj utakmici, ali trebamo pokazati ozbiljnost i pristup te biti na visokom nivou. Ne želimo se dovesti u situaciju da zakompliciramo utakmicu u bilo kojem smjeru. Razgovarali smo nakon utakmice s Goricom, momčad je spremna i motivirana za daljnje susrete koji nam predstoje. Ulazimo s maksimalnim angažmanom i ozbiljnošću od prve minute. Želimo što prije utakmicu dovesti u mirnije vode, igrači su svjesni toga, stoga trebamo izaći na teren i opravdati ulogu favorita", ističe Vukas za službenu klupsku stranicu.

Prema Županji kreće i nekoliko igrača iz druge momčadi koji će se priključiti prvotimcima.

"S obzirom da je sedam igrača otišlo prema reprezentacijama, priključili smo par igrača iz druge momčadi. Vjerojatno će i netko od njih dobiti šansu za zaigrati."

Napokon je za nastup spreman i Stefan Simić koji je imao puno problema s ozljedama.

"Stefan je zaista radišan i pošten momak, ali imao je seriju pehova još od priprema u Turskoj, pa ga je zaustavila i ozljeda noge koja se dogodila odmah poslije nastavka prvenstva u lipnju. Napokon je u punom trenažnom procesu i sigurno je da će i on u Županji dobiti priliku."

Susret između Graničara i Hajduka igra se danas od 15 sati.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!