Nogomet

Bule: 'Očekuje nas vrlo zahtjevan protivnik po vrlo zahtjevnom terenu'

Mihaela Bradovski • utorak, 06.10.2020.
Bule: 'Očekuje nas vrlo zahtjevan protivnik po vrlo zahtjevnom terenu'
Foto: Pixsell

Nogometaši Osijeka danas gostuju u Crikvenici u prvom kolu Kupa. I dalje bez Nenada Bjelice, ali s odrađenim skautingom, Osječani vjeruju u prolaz...

Nakon odrađenog gostovanja u Šibeniku, Osječani su se zaputili prema Crikvenici gdje čekaju današnji dvoboj protiv istoimenog domaćina. Nino Bule očekuje motiviranog domaćina, ali i motivirani Osijek.

"Očekujemo da će Crikvenica biti motivirana, ipak igra protiv Osijeka, ali isto tako i mi smo motivirani da ovaj susret završimo onako kako treba. Očekuje nas vrlo zahtjevan protivnik po vrlo zahtjevnom terenu obzirom na vremenske uvjete koji su vladali ova dva dana. Moramo pružiti sve od sebe i biti maksimalno angažirani i motivirani, a onda ne bi trebalo biti problema", ističe Bule.

Što se tiče sastava, Bule je tu dosta tajnovit, ali za očekivati je promjene u odnosu na onu postavu koja je startala u Šibeniku.

"Tek ćemo odlučiti tko će započeti utakmicu. Ono što se zna, svaki igrač ima priliku pokazati sve što zna i igrat će opet najbolji."

Crikvenicu je skautirao Ivica Kulešević i imao je što vidjeti, današnji protivnik Osijeka i lider Treće HNL Zapad, lako je slavio u Puli protiv Uljanika s 4:0.

"Respektiramo njihov rezultat i energiju koju imaju i trenutno stanje u kojem se nalaze. Analizirali smo ih unutar stručnog stožera, sa šefom smo na vezi i sve ćemo pripremiti s naše strane, a sve ostalo je, naravno, na izvedbi naših igrača."

Susret u Crikvenici počinje u 15 sati.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!