Nogomet

Vulić: 'Neki su mi govorili da Bradarić ne može igrati niti za drugu momčad Hajduka'

Branimir Korać • četvrtak, 08.10.2020.
Vulić: 'Neki su mi govorili da Bradarić ne može igrati niti za drugu momčad Hajduka'

Osim što igra jako dobro u Lilleu, Domagoj Bradarić pokazao je da mu je mjesto i u A reprezentaciji. Zoran Vulić rano je prepoznao Bradarića kao igrača koji ima velik potencijal...

Domagoj Bradarić odigrao je vrhunsku utakmicu protiv Švicarske, a jedan od najponosnijih nakon nje bio je Zoran Vulić. Upravo Vulić nije previše razmišljao i gurnuo je Bradarića na travnjak kada je vodio Hajduk.

"Drago mi je da je Hrvatska dobila jednog pravog igrača nakon dugo vremena, jedno pravo dite, normalno dite, skromno i to je ono što mu je veliki plus. Nije dite koje se nameće, nije dite koje se gura koje je po portalima i ima nekakav marketing iza sebe. Njegov marketing je njegova igra i to je ono što je meni drago kod njega", ističe Vulić za net.hr.

Iako je Bradarić još u drugoj momčadi Hajduka pokazivao velik potencijal, bilo je onih koji su, koliko god to čudno zvučalo, sugerirali drugačije.

"Neki su mi, da budem iskren, govorili da ne može igrati ni za drugu momčad Hajduka. Ja sam njega stavio pored tri stranca koja smo imali u tom trenutku, Hysena Memolle, Andrea Fomitschowa i Steliana Filipa. Ja sam se odlučio za njega, a on je to sve zaslužio svojom kvalitetom i svojim radom."

Vulić također pozdravlja odluku Zlatka Dalića da Bradarića stavio na lijevo krilo.

"Drago mi je da ga je Dalić stavio na mjesto na koje sam ga i ja stavio protiv Gorice, dakle lijevo krilo. Mislim da tu može dati svoj veliki doprinos. Njegove kvalitete prema naprijed su neupitne. Ima lijep dribling, lijep pas, centaršut. Još malo da digne, a dignut će, fazu obrane u Francuskoj, i imat ćemo svjetskog beka."

Prednost nad Bradarićem još uvijek ima Borna Barišić, ali Bradarić je igrač za budućnost.

"Ne treba zaboraviti niti to da je tu Barišić, jako dobar bek i ne treba biti nepošten i prema njemu. Treba reći da smo u ovom trenutku dobili odličnu alternativu i odličnog igrača pred kojim je budućnost. Nakon Jarnija nismo izbacili lijevog beka, sada imamo i Barišića i Bradarića i Melnjaka, tako da smo tu lijevu stranu za sada zatvorili. Još se tražimo na desnoj strani. Nadam se da će u budućnosti doći desni bek ako je Vrsaljko skloniji ozljedama jer je glupo kad morate stopere stavljati na tu desnu poziciju", kaže Vulić za net.hr.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!