Nogomet

Erlić: 'Dobro se spremiti za Grčku, svi znamo našu kvalitetu'

Matej Kačan • petak, 09.10.2020.
Erlić: 'Dobro se spremiti za Grčku, svi znamo našu kvalitetu'
Foto: Pixsell

Zadovoljan 10:0 pobjedom U-21 reprezentacije protiv San Marina bio je i stoper reprezentacije i Spezije Martin Erlić koji se također više fokusira na susret s Grcima...

I stoper hrvatske mlade nogometne reprezentacije Martin Erlić je bio zadovoljan desetkom u mreži San Marina i dobrim zagrijavanjem Hrvatske za mnogo bitniji susret protiv Grčke u Patrasu.

"Dogovorili smo se da moramo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno jer svi znamo kakav je nogomet, ako ne uđeš na sto posto, protivnik te kazni. Sad imamo par dana da se spremimo za Grčku. Pričao sam s napadačem San Marina, to su dečki koji sutra idu na posao i ne bave se profesionalnim nogometom. Bitno je da smo uzeli ta tri boda."

Grci su upali u probleme porazom od Litve te će Hrvatsku dočekati ozbiljno uzdrmani.

"Izgubili su od Litve, ali se mi moramo bazirati na sebe i našu igru jer znamo da ako dobro odigramo, ako budemo pravi da možemo pobijediti. Imamo sad tri-četiri dana da se spremimo i da pobijedimo. Ako mislimo ići na EURO, igra nam samo pobjeda."

Erlić je bio dio one velike pobjede nad Grcima od 5:0 u Varaždinu, a sličan pristup očekuje i u Patrasu.

"Moramo ući ozbiljno i koncentrirano kao u Varaždinu i mislim da ne bi trebalo biti problema jer svi znamo našu kvalitetu", poručio je stoper.

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!