Tenis

Đoković Nadalu: 'Veliki si šampion'

Matej Kačan • nedjelja, 11.10.2020.
Đoković Nadalu: 'Veliki si šampion'

Novak Đoković je nakon poraza od Rafaela Nadala u finalu Roland-Garrosa čestitao svom protivniku na povijesnom uspjehu i 20. Grand Slam tituli za Španjolca...

Nakon što ga je Rafael Nadal pomeo u finalu Roland-Garrosa, prvi tenisač svijeta Novak Đoković nije mogao drugo nego svom protivniku čestitati na povijesnom uspjehu i obasipati ga komplimentima.

"Čestitam Rafi i njegovoj ekipi i obitelji. Ono što radiš na ovom terenu je nevjerojatno. I to ne samo ovdje, već općenito u karijeri. Veliki si šampion, pokazao si da si kralj zemlje. Osjetio sam to i na svojoj koži. Bio je ovo težak meč za mene, nisam zadovoljan svojom igrom, ali me nadigrao bolji tenisač", kazao je Đoković nakon meča.

Đoković je ove sezone bio nepobjediv, ali mu to nije bilo dovoljno da ozbiljno ugrozi Nadala koji je stigao do 13. titule na Roland-Garrosu čime je ostao nedodirljiv, dok je Đokoviću ovo bio četvrti poraz u finalu Pariza.

"Imao sam nekoliko dobrih tjedana. Teški su ovo trenuci za sve u svijetu, a mi smo imali priliku igrati sport koji volimo. Želim zahvaliti svima koji su organizirali ovaj turnir", poručio je Đoković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!