Nogomet

Kuluševski: 'Ne znam kako ćemo zaustaviti Cristiana Ronalda'

Mihaela Bradovski • utorak, 13.10.2020.
Kuluševski: 'Ne znam kako ćemo zaustaviti Cristiana Ronalda'

Nakon što je stvarao probleme Hrvatskoj, Dejan Kuluševski trebao bi stvarati probleme Portugalu. Najviše ga brine kako će Portugal zaustaviti Cristiana Ronalda...

Mlada švedska zvijezda Dejan Kuluševski u Maksimiru je potvrdila raskoš talenta terorizirajući hrvatsku obranu najvećim dijelom susreta. Tek u završnici je primiren, ali dotad se već vidjelo zašto je toliko hvaljen.

Sutra u Lisabonu igra protiv Portugala koji je već svladao Švedsku u ovoj Ligi nacija i to u gostima s 2:0 uz dva pogotka Cristiana Ronalda. Kuluševski Ronalda i predobro poznaje, dijeli s njim svlačionicu u Juventusu i s razlogom strahuje od opasnog Portugalca.

"Nitko ga ne može zaustaviti, ako ima dobar dan, može raditi što god poželi. U prošloj utakmici nismo ga uspjeli zaustaviti, ali u srijedu ćemo dobiti novu priliku. Ne znam kako ćemo ga zaustaviti, moraš biti agresivan kako bi ga isfrustrirao. Znam kako je igrati protiv takvih agresivnih bekova", kaže Kuluševski.

Portugal je vodeći u skupini s istim brojem bodova kao i Francuska, ali uz bolju gol razliku. Visoka pobjeda protiv Hrvatske upravo radi tu razliku na vrhu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!