Rukomet

Lino Červar 14. listopada objavljuje popis igrača za EURO Cup

Branimir Korać • utorak, 13.10.2020.
Lino Červar 14. listopada objavljuje popis igrača za EURO Cup
Foto: Pixsell

Hrvatska rukometna reprezentacija kao srebrna s posljednjeg Europskog prvenstva ne nastupa u kvalifikacijama za naredni Euro stoga će igrati EURO Cup, a izbornik Lino Červar objavit će popis igrača na koje računa za prve susrete...

Nakon deset mjeseci reprezentativne stanke, igrači će se ponovno okupiti i zaigrati početkom listopada. Izbornik Lino Červar imat će dobru priliku za isprobavanje i uigravanje određenih stvari uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Naime dok će većina reprezentacija igrati kvalifikacije za Europsko prvenstvo, finalisti s prošlog Eura Španjolska i Hrvatska te domaćini narednog Eura Slovačka i Mađarska, odigravat će susrete EURO Cupa.

Natjecanje je zamišljeno tako da popuni prazninu s kojom bi se suočile reprezentacije koje nemaju obavezu nastupiti u kvalifikacijama.

Hrvatska prve utakmice igra protiv Slovačke 4. studenog u Bratislavi te protiv Mađarske 7. studenog u Osijeku, a Lino Červar objavit će popis kandidata za te utakmice u srijedu 14. listopada u 13 sati.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!