Nogomet

Lautaro: 'Messi i Otamendi su se ubili od truda, ovo je njihova pobjeda'

Mihaela Bradovski • srijeda, 14.10.2020.
Lautaro: 'Messi i Otamendi su se ubili od truda, ovo je njihova pobjeda'

Argentina je nakon 15 godina stigla do pobjede u La Pazu na jednom od najtežih gostovanja. Igranje na 3.600 metara nadmorske visine je problem, ali uspjela je preokretom doći do pobjede...

Mnogi velikani imali su velikih problema u La Pazu, igranje na 3.600 metara nadmorske visine na prorijeđenom zraku je velik problem i ne čudi što Argentina 15 godina nije ovdje pobijedila, a prije toga zadnji put je slavila još 1973. godine.

Noćas je odnijela pobjedu 2:1, Bolivija je povela, ali golom Joaquina Corree Argentina je došla do preokreta i pobjede.

"Naravno da je moguće pobijediti i na ovoj nadmorskoj visini. Razmišljali smo o tome što nam ovo znači zbog svega što se dogodilo prethodnih godina. Ne poričem da je ovdje teško igrati, potpuno drugačije je igrati u nizinskom dijelu, ali ovo je nova momčad, mlada momčad s iskusnim igračima poput Lea Messija i Nicolasa Otamendija. Danas su se obojica ubili i ovo je njihova pobjeda jer ako ste vidjeli Messija kako skače, igra glavom, trči, radi pritisak... O mnogim se stvarima već govorilo, ali mi smo usredotočeni na ono što moramo učiniti, a to je uvijek ići na pobjedu", kaže Lautaro Martinez.

Lautaro je bio strijelac pogotka za poravnanje na 1:1 u 45. minuti, a igru je napustio u 89. minuti kada je kao taktička zamjena ušao branič Lensa Facundo Medina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!