Nogomet

Lončar: 'Imamo respekt prema Real Sociedadu, ali tko god dođe ovdje neće puniti gol razliku'

Branimir Korać • srijeda, 21.10.2020.
Lončar: 'Imamo respekt prema Real Sociedadu, ali tko god dođe ovdje neće puniti gol razliku'
Foto: Pixsell

U četvrtak od 18:55 na Rujevici Rijeka dočekuje Real Sociedad u susretu prvog kola Europske lige, a Stjepan Lončar nada se odličnoj i ravnopravnoj utakmici...

Rijeka put u Europskoj ligi otvara domaćim susretom protiv Real Sociedada. Sam ulazak u grupnu fazu ovog natjecanja već je veliki uspjeh, a odmah dolazi vrlo kvalitetan protivnik.

"Prezadovoljni smo i presretni ulaskom u grupnu fazu. Čast nam je istrčati protiv ovakvih protivnika i želja pokazati što možemo. U ovakvim utakmicama samo uživaš, kao što ćemo uživati mi igrači, uživat će i navijači. Real Sociedad je moćna ekipa i nakon prvih pet kola je prvi u La Ligi. Imamo respekt prema njemu, ali tko god dođe ovdje neće puniti gol razliku. Dat ćemo sve od sebe da bude egal utakmica", ističe Stjepan Lončar.

Real Sociedad posebno je opasan u igri prema naprijed.

"Znam da su moćni i u vezi i u napadu, još ćemo ih analizirati i vidjeti gdje su ima jake strane. Igramo doma i pokazat ćemo pred ovih 30 posto gledatelja koliko možemo. Nadam se da ćemo pružiti maksimum i izgorjeti na terenu."

Iz Real Sociedadas stizale su izjave kako Rijeku mogu iskoristiti za popravljanje gol razlike.

"Imaju pravo govoriti što god žele, ne treba nikog podcjenjivati, nisu trebali ni oni nas. Mi ćemo probati denmantirati ih i pokazati suprotno."

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!