Košarka

Mršić: 'Hezonju neću zvati zbog odnosa prema reprezentaciji'

Sportnet, Matej Kačan • četvrtak, 22.10.2020.
Mršić: 'Hezonju neću zvati zbog odnosa prema reprezentaciji'
Foto: Pixsell

Četvrtak je donio poprilično čudan i naprasit kraj nagađanja o nastupu Marija Hezonje za hrvatsku košarkašku reprezentaciju. Nakon Hezonjine sporne objave na Instagramu, izbornik Mršić je kazao kako ga više neće zvati...

Izgleda kako je priča Marija Hezonje i njegovog nastupanja za hrvatsku reprezentaciju završena, bar što se izbornika Veljka Mršića tiče. Peti pick drafta iz 2015. godine konačno je otkrio svoje karte javnosti i izborniku hrvatske košarkaške reprezentacije, tako da je odgovorio jednom pratitelju putem svog Instagram profila na njegovo pitanje "zašto ne igraš za Hrvatsku?", Hezonjin odgovor je bio:

"Zato jer sam umoran i ne da mi se."

Stoga je Net.hr za komentar upitao samog izbornika koji se iz samoizolacije javio te je kazao:

"To dovoljno govori o njemu. Ja sam pokušao u Las Vegasu stupiti s njim u kontakt i nakon toga još jednom, prije nekih godinu i više dana, i od toga nije bilo ništa. No, sad sam odlučio da Marija Hezonju neću zvati u reprezentaciju Hrvatske. Tako da Mario neće igrati za Hrvatsku i nije dio reprezentativnog sustava. Ma i da ima utakmica, on zbog svog odnosa prema reprezentaciji sigurno neće dobiti poziv", izravan je bio Mršić.

Tako, čini se, završava Hezonjina reprezentativna priča. on je za Hrvatsku posljednji put igrao na OI 2016. u Rio de Janeiru, ali ga od tada nema u reprezentativnom dresu.

FOTO: Marin Tironi/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!