Vodeni sportovi

Renato Živković: 'Jako nam je žao što ne možemo organizirati HEP kup'

Sportnet, Branimir Korać • subota, 24.10.2020.
Renato Živković: 'Jako nam je žao što ne možemo organizirati HEP kup'

Hrvatski vaterpolski savez bio je prisiljen otkazati HEP kup na kojem su trebale nastupiti reprezentacije Hrvatske, Crne Gore i SAD-a...

U subotu prijepodne Hrvatski vaterpolski savez i službeno je zaprimio pozitivan nalaz testa na Covid-19 jednog od muških seniorskih reprezentativaca koji su dan ranije obavili testiranje u Zagrebu. Slijedom toga, iako su testovi svih ostalih igrača i članova stožera bili negativni, bili smo primorani odgoditi održavanje međudržavnog turnira HEP kup planiranog za 26. do 28. listopada u Zagrebu, a na kojem su trebale nastupati reprezentacije Hrvatske, Crne Gore i SAD.

"Sportski gledajući, iznimno nam je žao što u ovom trenutku ne možemo organizirati turnir, ali smo potpuno svjesni kako je zdravlje naših igrača, članova stožera, svih djelatnika uključenih u organizaciju turnira, kao i gostujućih momčadi, te gledatelja, nama apsolutni prioritet. Iskreno se nadamo kako ćemo u skoroj budućnosti uspjeti organizirati ovaj turnir, o čemu ćemo javnost pravodobno izvijestiti", izjavio je Renato Živković, glavni tajnik Hrvatskog vaterpolskog saveza, a stoji u priopćenju.

FOTO: Srđan Ilić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!