Nogomet

Zekić: 'Odlazak iz Šerifa nema nikakve veze s nekom drugom ponudom'

Branimir Korać • nedjelja, 25.10.2020.
Zekić: 'Odlazak iz Šerifa nema nikakve veze s nekom drugom ponudom'
Foto: Pixsell

Zoran Zekić napustio je Šerif nakon što ga je stavio u pole-position za osvajanje nove titule prvaka, jednostavno više nije mogao bez obitelji...

Iznenađujuća je bila vijest da Zoran Zekić napušta klupu Šerifa. Moldavski prvak bio je daleko odmaknuo na vrhu, ali Zekić više nije mogao bez obitelji.

"Već sam dugo razmišljao o odlasku, nakupilo se puno toga, ponajprije zamora materijala. I u Moldaviji je nezgodno zbog koronavirusa, a tri mjeseca proveli smo u potpunoj izolaciji zatvoreni u kamp. Nismo ga smjeli napustiti, a u Hrvatsku nisam mogao čak deset mjeseci. Nije to normalan život iako znam da ni kod kuće nije sjajno, baš sam našao vrijeme kada ću se vratiti. Tamo smo praktički već prvaci i sada bi došla zima te novo slaganje momčadi u ovom jako neizvjesnom pandemijskom vremenu. Shrvalo me to što sam dugo bio bez obitelji i osjetio sam nedostatak motivacije za ostanak u Šerifu", kaže Zekić za Sportske novosti.

Zekić odlazi kao rekorder, u svih 14 kola upisao je pobjede i ostavlja momčad u idealnoj situaciji. Nije riječ o nikakvoj novoj ponudi.

"Nikakva ponuda nije došla i to nije bio motiv mog odlaska iz Šerifa. Želim samo biti uz obitelj, ostati zdrav i odmoriti se. U ovo vrijeme je jako teško raditi i pitanje je koliko to sve ima smisla kada ništa ne možeš planirati jer ne znaš hoće li biti sljedeće utakmice. Sve je to psihološki jako iscrpljujuće."

Kada će se vratiti na klupu, ne zna.

"Nemam u planu ništa osim odmora. Moj rastanak sa Šerifom nema nikakve veze s nekom drugom ponudom. Kada sam odlazio iz Osijeka bilo je dosta ponuda, ali sada iskreno nemam ništa. Imam volje za rad, ali pričekat ću."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!