Nogomet

Rožman: 'Nismo bili na razini koju smo željeli, ovo nam je dobra škola'

Jan Šneler • petak, 30.10.2020.
Rožman: 'Nismo bili na razini koju smo željeli, ovo nam je dobra škola'
Foto: Pixsell

Težak poraz od AZ Alkmaara (4:1) vjerojatno je ugasio riječke nade u mogući prolaz skupine, ali trener Simon Rožman ne želi sve gledati crno...

Premda su se navijači Rijeke nadali kako će njihova momčad napraviti dobar rezultat u Nizozemskoj, nažalost nije se dogodilo. Malo nesreće, dekoncentracije, nešto čudnih sudačkih odluka i općenito slabije igre obrane i dogodio se težak poraz od AZ-a.

"Sigurno nije dobro izgubiti i čestitke AZ-u na pobjedi. Vidjelo se da su bili brži dok mi nismo bili na razini koju smo željeli. Ovo je dobra škola jer kroz cijelu utakmicu nismo uspijevali doći u neki ritam. Nismo bili kompaktni, prvi pogodak nas je izbacio s puta kojeg smo željeli. Nova utakmica je u nedjelju i moramo se okrenuti HNL-u", prenosi Novi list izjavu trenera Rijeke.

Rijeka nije dobro otvorila utakmicu, već nakon dvadesetak minuta AZ je vodio s 2:0 i bilo je jasno da će se hrvatski sastav teško vratiti. Ključan je bio početak utakmice koji je Rijeka otvorila jako loše.

"Iskoristili su svaku situaciju jedan na jedan ili na širokom prostoru. Poremetio nas je prvi pogodak, pa odmah drugi. Nismo bili na razini da bismo mogli pružiti nešto više, za momčad koja u ovom trenutku prorijeđena izostancima možda su bili i previsoka prepreka za nas, ali sigurno imamo još rezerve", zaključio je Rožman.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!