Nogomet

Conte: 'Bio sam blizu klupe Reala'

Matej Kačan • ponedjeljak, 02.11.2020.
Conte: 'Bio sam blizu klupe Reala'

Vrlo zanimljivu najavu susreta Real Madrida i Intera u utorak je dao trener Talijana Antonio Conte koji je dosta otvoreno priznao da je nekoliko puta bio blizu preuzimanja madridske ekipe...

U utorak će jedan od najzanimljivijih susreta Lige prvaka biti onaj između europskih velikana Intera i Real Madrida koji će se igrati u Španjolskoj. Susret je na konferenciji za medije najavio trener Talijana Antonio Conte.

Najzanimljiviji dio je bio onaj kad je stručnjak Intera priznao da ga je Real nekoliko puta tražio i da je bilo trenutaka kad je dogovor bio blizu, ali nije bio pravi tajming za takav potez.

"U prošlosti sam imao prilike postati trener Reala, ali nije bilo pravo vrijeme. Svakako je bilo trenutaka u kojima sam bio vrlo blizu klupe, ali bi sezona već počela. Jako je teško doći u Real usred sezone", kazao je Conte.

On je radio u najvećim europskim klubovima poput Juventusa, Chelseaja i Intera, a vodio je i talijansku reprezentaciju. U Realu ipak nije radio, ali to ne znači da u budućnosti ne bi moglo doći do dogovora, posebno s obzirom na koketiranja u prošlosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!