Nogomet

Klopp: 'Bilo je logično staviti Jotu u prvih 11 zbog Atalantine igre'

Mihaela Bradovski • srijeda, 04.11.2020.
Klopp: 'Bilo je logično staviti Jotu u prvih 11 zbog Atalantine igre'

Liverpool je pregazio Atalantu u Bergamu s vrlo visokih 5:0, a ponovno je sjajan bio Diogo Jota...

Diogo Jota postigao je hat-trick i zahvalio se na povjerenju koje mu je Jürgen Klopp pružio. Njemački stručnjak ustvrdio je kako je bilo logično staviti Portugalca u prvih 11.

"Vrlo je važno da imamo više od 11 igrača za birati, a Diogo je u Bergamu odigrao sjajnu utakmicu. Zbog načina na koji Atalanta igra i kako se brani bilo je logično koristiti upravo njega", istaknuo je Klopp.

Jota je iznimno zadovoljan kako se raspliće njegova situacija u Liverpoolu.

"Igram u najboljem klubu dosad u karijeri. Ne znam jesu li ovo najbolji trenuci u mojoj karijeri, ali postizanje golova je moj način igranja nogometa. Jako sam sretan, ostvarili smo veliku pobjedu u gostima u Ligi prvaka i ovo je bila jako dobra večer. Postigli smo pet golova, a to se ne događa svaki dan. Sačuvali smo i mrežu čistom, ako to uspijemo i za vikend protiv Cityja, pobijedit ćemo."

Klopp nema glavobolju nakon što je Jota eksplodirao i dao mu ekstra izbor na toj poziciji.

"Dobre igre nikada mi ne zadaju glavobolju. Međutim svijet je nepravedan, u trenutku kada jedan igrač briljira, traže se kritike onog drugog koji je odigrao nebrojeno utakmica u nizu za nas. Da nije bilo Firmina, ne bi mi niti bili u Ligi prvaka. Igrat će i on, on čini Liverpool posebnim, kada ima dobar dana onda ga je nemoguće zaustaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!