Rukomet

EHF nije dao zeleno svjetlo za odgodu dvoboja Njemačke i BiH: 'Sramotna odluka'

Branimir Korać • srijeda, 04.11.2020.
EHF nije dao zeleno svjetlo za odgodu dvoboja Njemačke i BiH: 'Sramotna odluka'
Foto: Pixsell

Iako reprezentacija Bosne i Hercegovine ima velikih problema s koronavirusom, Njemački rukometni savez i EHF nisu izašli u susret i dvoboj se mora odigrati...

Zahtjev Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine za odgodu dvoboja protiv Njemačke nije prihvaćen. Njemački rukometni savez bio je protiv odgode zbog gustog rasporeda na proljeće, a EHF je poslao odbijenicu u Rukometni savez BiH.

"EHF je još jednom sramotno odlučio da igramo utakmicu protiv Njemačke sa samo 11 igrača. Rekli bi da ima više igrača na nogometnom terenu nego što će kod nas u četvrtak biti u ekipi. Oni su odlučili da je to dovoljno, deset igrača i ja ću biti jedini golman. Nisam čuo da se to dogodilo u rukometu, ali to je još jedna nepravda u posljednjih godinu dana koja se dogodila na našu štetu", poručio je vratar Flensburga i reprezentacije BiH Benjamin Burić za klix.ba.

BiH je ionako bez najvećeg dijela nositelja igre koji se nisu mogli javiti na okupljanje, dio igrača je imao pozitivan test po dolasku, neki su u samoizolaciji, a BiH će na noge Njemačkoj bez ijednog treninga.

FOTO: Duško Marušić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!