Ostali sportovi

Kronologija: Filip Hrgović prekidom u petoj rundi do 12. profesionalne pobjede!

Branimir Korać • nedjelja, 08.11.2020.
Kronologija: Filip Hrgović prekidom u petoj rundi do 12. profesionalne pobjede!
Foto: Pixsell

Filip Hrgović nastavlja svoj profesionalni put i odradio je svoju drugu borbu na američkom tlu. Protivnik mu je bio Amerikanac Rydell Booker...

Peta runda - Kraj! Sudac u ringu odlučio je kako nema smisla gurati meč dalje, prekinuo je borbu nakon što je Booker samo stajao i primao udarce!

Četvrta runda - I dalje teški udarci Hrgovića, Booker se samo brani, visoko podignut gard i nada da će ostati na nogama. Koliko god se čini umoran, još uvijek je na nogama.

Treća runda - Rutinski odrađivanje posla za Hrgovića koji je već pošteno izudarao Bookera. Amerikanac nema nikakve šanse, ali može primiti jako puno udaraca.

Druga runda - Prvi put je Booker ozbiljno uzdrman, Hrgović je plasirao veliki broj udaraca, Booker je u problemima i na kraju runde bio je u nokdaunu.

Prva runda - Hrgović očekivano ima inicijativu i zauzeo je sredinu ringa, ali Booker se dosta dobro brani. Hrgović je ipak nekoliko puta prošao, Booker je odgovorio, ali runda ide Hrgoviću.

3:42 - Obojica su predstavljeni u ringu, vrijeme je za meč.

3:40 - Vrijeme je i za Filipa koji izlazi uz svoju standardnu podlogu.

3:38 - Rydell Booker izlazi u ring.

3:36 - Filip Hrgović vrlo brzo će u ring, Kinez Zhilei Zhang brzo je odradio svoj posao protiv Devina Vargasa. Zhang je tako upisao 17. nokaut u karijeri i 22. pobjedu ukupno.

Prvo predstavljanje Amerikancima bilo je vrlo kratko, Gregory Corbin pao je već u prvoj rundi i Filip Hrgović nije pokazao sve što može, ali je pokazao kako ima snažan i eksplozivan udarac.

Rydell Booker mogao bi i trebao bi biti neugodniji protivnik, iskusni Amerikanac koji Hrgovića dobro poznaje i koji je osjetio Filipove udarce. Booker je puno toga prošao i u karijeri i u životu i Filip treba biti oprezan.

Ipak, kvaliteta je na njegovoj strani bez obzira pšto mu je ovo vjerojatno i najteži meč dosadašnjeg dijela profesionalne karijere. Očekuje ga borac koji neće pasti tako lako, osjetio je to i Kubrat Pulev koji je morao odraditi punu minutažu. Hrgović tvrdi kako ima spremnu taktiku, jasno mu je gdje je Bugarin griješio i neće ponoviti iste pogreške.

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!