Tenis

Mate Pavić i Bruno Soares poraženi u finalu Pariza

Branimir Korać • nedjelja, 08.11.2020.
Mate Pavić i Bruno Soares poraženi u finalu Pariza

Mate Pavić i Bruno Soares nisu uspjeli osvojiti turnir u Parizu. U finalu su igrali protiv Felixa Auger-Aliassimea i Huberta Hurkacza i upisali su poraz u produženom tie-breaku...

Drugi nositelji turnira u Parizu Mate Pavić i Bruno Soares zaustavljeni su u finalu. Bolja je bila mlada kombinacija Felix Auger-Aliassime/Hubert Hurkacz, Poljak i Kanađanin bili su bolji u produženom tie-breaku.

Bio je to naporan meč u kojem su Pavić i Soares uzeli prvi set u tie-breaku sa 7:3 i imali su veliku priliku uzeti i drugi set te tako završiti posao.

U drugom gemu imali su dvije break lote, u 12. gemu još jednu koja je ujedno bila i meč lopta, a u tie-breaku imali su još četiri meč lopte. Kada sve to niosu iskoristili platili su ceh.

Izgubili su tie-break drugog seta s 9:7 te su u produženom tie-breaku nakon zaostatka 3:2 potpuno pali, izgubili čak sedam poena zaredom i upisali poraz.

Bez obzira na ovaj poraz, Pavić i Soares odlaze na završni turnir u London i to kao jedni od glavnih favorita za osvajanje turnira.

Pari, finale:
Felix Auger-Aliassime/Hubert Hurkacz (Kanada/Poljska) - Mate Pavić/Bruno Soares (Hrvatska/Brazil, 2) 6:7(3), 7:6(7), 10:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!